top of page
keltainen logo.png
keltainen logo.png
keltainen logo.png

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 23.11.2021 alkaen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muuttamiseen, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen ennen kuin tilaat tuotteitamme verkkokaupasta. 

 

Toimitamme tilaukset postipakettina, digitaaliset tuotteet voit ladata oston jälkeen latauslinkistä jonka saat sähköpostiin.

 

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muissa kuin tilaukseen liittyvissä asioissa.

 

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Vain korttimaksu. Palvelun tarjoaa Wix Payments. 

 

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS 

Saat tilauksen jälkeen sähköpostiin tilausvahvistuksen. Tarkista tilausvahvistuksen sisältö ja ota ongelmatilanteessa yhteys asiakaspalveluumme.

Saat tiedon ja seurantanumeron kun paketti on postitettu. NNS ry:llä on oikeus perua tilaus jos tuotteet ovat loppu.

 

TOIMITUSAIKA JA TOIMITUSKULUT

Pyrimme toimittamaan tuotteet mahdollisimman pian tilauksesta. Toimitusaika on noin 3-10 arkipäivää. Toimituskulut Suomeen ovat tuotteen koosta riippuen 1,85€ - 5,90 €. Kunkin tuotteen toimituskulut pystyt tarkistamaan ostoskorista. Ilmainen toimitus vähintään 90 € ostolle. Suomen ulkopuolelle tilatessa olethan ensin yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

PALAUTUSEHDOT

Tuotteillamme on 30 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä ja hyvin takaisinlähetystä varten pakattuja. Digitaalisia tuotteita ei voi palauttaa.

Palautuksissa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

LÄHETYKSEN TARKISTUS JA ONGELMATILANTEET

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa asiakaspalveluumme, niin sovimme miten saamme virheen korjattua.

 

VASTUUNRAJOITUS

NNS ry ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajanasuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.

 

ERIMIELISYYDET

Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten otathan ensisijassa yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksemme asian. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

 

YHTEYSTIEDOT

kauppa@blessaa.com

NNS ry

3084556-5

Tampere

bottom of page